Хто, якщо не вони?

Деякі далекі від сільського господарства діячі ладні усякого аграрія заклеймити куркулем. Українським аграріям і без тих «розумників» зараз непереливки. Ситуація з ринком землі така, що сьогодні посіяв, а не знаєш, чи збиратимеш урожай завтра. А докупи ще й аномально низькі ціни на вирощену продукцію, зміни клімату разом зі змінами в політиці держави. Не дуже все це сприяє гарному настрою.

«Не знаємо, що воно буде… Чи будемо сіяти?» – кажуть аграрії у дні важких сумнівів. А все ж чимало хто посіяв, ризикнув. Та хіба ж вперше? Хай у суху землю, хоч у борг. Та хто ж, якщо не вони? Земля важка, без дощу каменюкою взялася у багатьох куточках України. А працювати все одно треба, бо земля рідна, бо звикла до роботи.

Однак є промінець оптимізму – деінде дощики пройшли, де пізно, а де й більш-менш вчасно. Є надія, що і на продукцію ціни зростуть. Бо не може ж таке бути, щоб постійно погано. А там, дивись, – перезимуємо і знову стануть до роботи, вийдуть, як кажуть на Січеславщині, «у степ» українські аграрії.

Про приємне і корисне

Нехай викликати дощ, зменшити вартість перевезень або підняти ціни на зерно чи «сємочку» аграріям не під силу. Проте навіть за таких умов Агрофірма «Гермес» робить для них речі корисні та приємні. Та й як можна інакше? Коли працюєш для українських аграріїв, хочеться працювати якнайкраще, виробляючи продукти, що гідні цих людей.

Добрива Гумісол давно стали синонімом рідких гумінових препаратів. На жаль, недобросовісні фірми та шахраї користуються цим, але зараз мова про інше. Йдеться про те, що якість цих добрив беззаперечна, а ефективність давно підтверджена користувачами та перевірена науковцями.

Зараз ще можна встигнути зробити обробку по осінньому кущінню, яка:

– сприяє накопиченню пластичних речовин (зокрема цукрів), що на 1,5-2 градуси зменшує температуру підмерзання;

– початок кущіння – одна з критичних фаз онтогенезу рослин, умови проходження якої впливають на формування врожайності.

Зазвичай осінні обробки по листку проводять, коли середньодобові температури невеликі, а вологи вже достатньо – дощі пройшли або тривають. Аграрна наука говорить, що обробка по осінньому кущінню забезпечує насичення ґрунтового профілю розчинами діючих речовин препаратів, зокрема добрив Гумісол. Вони активно поглинаються кореневою системою рослин аж до припинення осінньої вегетації.

Це просто вигідно

Працювати з добривами Гумісол вигідно. Досліди на озимій пшениці сорту Антонівка, проведені науковцями Ерастівської дослідної станції Інституту зернових культур у 2019 році показали, що комплексна технологія застосування добрив ТОВ АФ «Гермес» підвищує врожайність на 10,8% у порівнянні із контролем. Ця технологія включає обробку насіння, внесення гумінових препаратів Компанії в ґрунт та позакореневі обробки. І головне, що такі результати досягнуто без використання мінеральних добрив.

При витратах 285 грн/га на достатню технологію застосування отримано 1355 гривень зиску.

Щорічне опитування серед користувачів добрив АФ «Гермес» свідчить, що аграрії, які зробили осінню позакореневу обробку із застосуванням добрив Гумісол, цілком задоволені отриманими результатами та підтверджують своїми позитивними відгуками високу ефективність добрив АФ «Гермес».

Наближається свято

Багато змін відбувається навколо. А все ж є речі, що неодмінно щороку радують. Ось, наприклад, ТОВ «Агрофірма «Гермес» оголошує передноворічні ЗНИЖКИ НА ДОБРИВА ГУМІСОЛ, ЯКІ СКЛАДАЮТЬ – 20% ВІД ПРАЙСУ за умови оплати до 30 грудня 2019 року.

Разом зі знижкою Агрофірма «Гермес» дарує аграріям безкоштовну доставку просто зараз або навесні, тож, шановні аграрії, перейматися зберіганням продукції вам не доведеться.

Нагадуємо також, що скоротити застосування мінеральних добрив щонайменше на 30 відсотків цілком реально, використовуючи добрива Гумісол! Це доведено дослідами в Інституті ґрунтознавства та агрохімії ім. О.Н. Соколовського та підтверджено аграріями. Економія при цьому складатиме понад 1000 грн/га.

Купуючи ці добрива, Ви отримуєте потужний інструмент для успішної роботи – водночас антистресовий препарат, стимулятор росту та органічне гумінове добриво.

Так, змінити погоду або покращити клімат ніхто не може. Але зі свого боку Агрофірма «Гермес» надає Вам якісні та ефективні препарати для доброго врожаю.

Якщо вас, як українського аграрія, цікавить результат на полі (питання це, звісно, риторичне), отримання якісної продукції та підвищення рентабельності виробництва, – скористайтеся акційною пропозицією на добрива Гумісол.